Pages

Followers

Sunday, 23 December 2012

PENJARA?


..Assalammualaikum..


salam semua muka buku, muka blogger,
alhamdulilah hari sudah masuk hari ke enam matuz praktikal
cer teka kat mane, agak2? tengok lambang kat atas je dah tahu kan..
IBU PEJABAT PENJARA MALAYSIA ..:)
why i choose this company? sebab jarang2 ade yang nak praktikal di penjara, 
lagi satu minat yang mendalam nak tahu tentang penjara..:) nice rite? 

see my "kad matrik praktikal"




how i look?? :)
praktikal ni abis 03 MEI 2012, tapi smpai sekrang matuz belom dapat task
dari pengrah bahagian IT, maybe rabu ni dapat la kot..insyaa..:)
so dalam mase seminggu ni matuz banyak habiskan dengan bertwitter
dan berMUKA BUKU, dan juga kak su ade suruh buat sistem mase die
DEGREE..alhamdulilah semuanya dah siap...tinggal nak dapat task dari pengarah je
ok lah mals nak berjeler-jeler nanti BORED kan...next updated coming soon :)



No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget