Pages

Followers

Thursday, 29 November 2012

we are INFOSYS trainers


                                                          .. Assalammualaikum...


salam semua, salam satu malaysia...dah macam berhabuk pulak blog
matuz ni. sorry tak de masa....jadual pack, mane tak nye, after final project, final exam,
then 24 balik rumah, 25 pergi melaka ade program INFOSYS  then balik 15/12 , 16/12
go to penjara for praktical. anyway matuz tabah melakukan semua ni..:)
ok now, bukan nak cerita pasal tentatif prgram matuz, ni nak cerita tentang INFOSYS.
do you know about INFOSYS? anyone else? ok tak tahu kan? INFOSYS ni satu bidang
yang diajar tentang programmning. ianya termasuklah database, operating system, computer hardware,
dan macam - lagi tentang komputer. sijil INFOSYS ni sangat lah bergune taw... bukan senang nak dapat..kami berkampung di politeknik merlimau melaka selama 20 hari untuk belajar, ade test, quiz
nak dapatkan ilmu dan sijil ni. rugi lah siape yang tak pergi tu..SUMPAH TERBAIK!!
ok, dah tahu pasal infosys? now jom tengok gambar sepanjang kami di INFOSYS ni.>:)


buku ni INFOSYS bagi..:)




MEREKA ini dinamakan SAHABAT 

yeha! KAWAN BARU







ok..selesai sudah kami dsini ade lagi 17 hari lagi..lamenye..:) salam semua

1 comment:

There was an error in this gadget