Pages

Followers

Tuesday, 30 July 2013

BIZ ONLINE!! JOM ORDER!

salam semua,
rasanya lama dah tak update blog.
nak pulak sekarang bz kerja di bangi.
biasalah nak maju kite kene push diri ni..
ok sekarang ni bz dengan biz online..

saya ade jual BEDAK TANAKA..tak tahu ape bedak tu? ni ha..
function?
- Kecutkan jerawat
- Haluskan kulit
- Cerahkan kulit
- Hilangkan jeragat
- Lembutkan kulit
- Menyejukkan dan mengurangkan minyak di kulit muka
- Pelindung cahaya matahari
- Selesaikan masalah kulit bukan sahaja di muka tapi boleh digunakan satu badan



yang ni ORI MYANMAR
jangan risau sye jual yang terbaik!!

ok, second, saya jual MAGIC LIPS
MURAH JE,
RM5 = ambil by hand
RM10 = by pos


next, DETOX FOOT
sangat bagus
bila kite pakai nanti kita boleh tengok berapa banyak asid tu...
RM1 SATU!!! MURAH!




dan last. nak buat PROMOTION RAYA!!
FREE POSTGE!
RM40-RM45..MURAH..JOM PILIH

PSS! TERBAIK..
MUKE DAH XDE JERAWAT PAKAI NI SEMINGGU.
PURE SKIN SOLUTION



so sape2 nak order boleh pm saya di FB/MSG/KOL

0172231992/0172840029

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget