Pages

Followers

Thursday, 17 May 2012

LOVE :)

.. Assalammualaikum ..


OUTFIT TODAY

baju kurung moden = dari nagoya dan tempah kat kedai
beg = ade orang bagi la
kasut = beli pakai first gaji..ihih
rantai = dah lupe beli kat mane
tudng = beli on9
lens = hey! saye xpakai lens la time ni

ok..baru nak mule berbicare...dah lame saye tak update blog kan..
SO BORED la...
ok let's me start my "celoteh"...16 may 2012 saye dan 
kawan-kawan skolah lame...telah pergi ke sekolah lama kami
dimana kami menimba ilmu....itu adalah tanda sayng nya kami dekat cikgu
I LOVE U ALL TEACHER!!!

sumpah saye malas nak tulis banyak-banyak.. sory.. saye penat la
baru abis keje tadi..ok jom lihat gambar kenangan kami..:)

 
ops! muke masing-masing keletihan la...sory..:)






bile kami sampai terus salam-salam cikgu then bukak kek
kek tu kami beli dekat KING SEREMBAN ..nyam2..sedap...






ni cikgu-cikgu saye,,,GILER SPOTING mereka ni..










.
bersame pengetua tersayang kami


terjumpe adek2 junior di JJ SEREMBAN la pulak




after pergi sekolah lepaking ke TEMIANG CORNER..

 
 sebenarnye banyak sangat gambar..kat tab kawan lagi..nanti senang2 saye update lagi k....
ni baru suku je yang masuk iihih...pape pon
tande saye sayang mereka..saye buat COVER PHOTO di FB..
I LOVE MY GEGURLS!!!

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget