Pages

Followers

Monday, 23 April 2012

IT NIGHT

assalammualaikum

hari ni matuz nak cerite tentang it night..sebenrnye penutupan hari it..
eh, sekejap..nak bagitaw ni..sekarang matuz da x upload lagi gambar dekat fb..
semua gambar da padam taw..kalau nak tengok, rajin-rajin la ke blog matuz ni http://matuzsugarplum.blogspot.com/ .....
ok balik kepade cerite asal...malam hari tu ade makan-makan kelab it, malam tu jugak 
ade bagi pengiktirafan kepade budak2 AKJ / DEKAN ....tahniah....matuz? xdapat la..hahah insya
..kalau ade rezeki sem ni ke..(angan-anagan mat jenin)..ok jom tengok gambar kami..



OUTFIT
punjabi suit = sponser by abi(indians gurl)
sandal = sponser by junior sem 2
gelang = also sponser by abi
tudung = sponser by geng mak jah
mekap = by sha..


ops! ade pakcik katering la pulak..wah! nampak meriahnye tu..
hahahaha gambar je..asal nye biase2 je



lecture yang giler SPORTING!


band angan mat jenin..sory gambar ni gelap sikit
penyanyi? boleh ke? boleh panggil hujan la



sejujur nya, korang la AJK yang paling best!
thanx alot sebab tolong sampai selesai ...
hope, yang adek2 ni dapat la ganti senior2 ye..



ok..yang pegang gitar tu pengerusi kami
nampak macam slenge tapi GARANG taw...
yeke? 



mereka memang sporting habis!



time ni..tudung da serabai..da penat..makan pon xlalu



saye SUKE PEMAIN GITAR!






ok da penat upload..ni je yang mampu..:)

wasalam

2 comments:

There was an error in this gadget