Pages

Followers

Thursday, 26 July 2012

.NET TECHNOLOGY

                                                     ... Assalammulaikum ...

hai readers...hari ini matuz nak update sikit je..sebenarnye sekarang dalam kelas
 .NET..so nak la update pasal first kelas ni..hari ni kawan-kawan semua sibuk
bertweet-tweet mane tak nye, CIK SHAIFUL BAHRI suh kami install VB.NET
nasib la matuz hari tu ade pergi KURSUS VB.NET so melepak je la sememtare tnggu
kawan-kawan install...ok kelas pertame matuz hari ni buat CALCULATOR....
macam senang..memang senang kalau tahu.......nak tahu calculator yang macam mane...
korang pergi dekat START WINDOW then search la CALCULATOR...ha tu semua PROGRAMMER macam kami labuat.(ayat POYO padahal xminat kos ni) ihhiihihihhihi..dala nak out...
tengok lah hasil kerje matuz..;)


No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget