Pages

Followers

Friday, 27 January 2012

BAUCER RM200 1 MALAYSIA

  ...assalammualaikum...

wow! lame tak update blog, actually not
BZ But have a little bit lazy to UPDATE the blog...
hari tu kami dapat baucer 1 malaysia....see the face my friends...




wah! gembiranya dapat baucer.....




.harini saye nak update pasal pergi MELAKA...
again n again n again went to MELAKA..al maklom la rumah
dekat dengan MELAKA kan..(jangan jeles)..:)



ha! tengok muka gedik2 kami..ihiihhi this is my lovely younger brother..ni mase kami on the way go to MELAKA..dalam kereta......not me drive but my sister drive.KAMI bertiga jadi MANDO..:)



ok.after went MAHKOTA PARADE (ha! taw x kat mane?? bagi korang yang xtaw kat mane mai la datang MELAKA)....ok berbalik pade cerita, masuk je MP..ya allah..ramai giler orang..so kami terus menuju destinasi pilihan..iaitu THAI KUANG (tempat beli buku la..like a POPULAR, MPH ) dengan berbekalkan baucer RM100, maka(awatnye ayat skema ni) uhuhuh saye membelanjakan rm100 kepade adek kesayangan ni dengan membeli BUKU RUJUKAN UPSR dan LATIHAN...(ko adek xdapat 5A siap la!)...actually dalam kami bertige die lah paling pandai..mane xnye dalam kelas dari darjah satu RANKING 1,2..congrate! :)..pic di atas sesudah beli buku..:)





after beli buku, tengok beg tangan semua, kami pergi JUSCO lame..nak pergi JUSCO baru ibuku dah xlarat nak berjalan....after sampai2 je ..pergi JOHNY STEAMBOAT..aumm! sedap la jugak sebb masing-masing dah lapar.......after makan ..rush balik sbb dah nak malam...........:)

THE END


2 comments:

  1. wow!..nak gak baucer 2.....sye janji dapat 15A!..HUHU

    ReplyDelete

There was an error in this gadget