Pages

Followers

Friday, 23 December 2011

Minggu Suai Kenal Sesi DEC 2011





                                                 shawl = mydin melaka
                                                 baju kurung = nagoya tampin rekaan nyoya
                                                 inner = pasar muadzam shah


salam.sudah lame aku x UPDATE blog kan...al maklom la cuti 3 minggu kat rumah xde line la...BROADBAND pon jadi hiasan je di rumah..... tepat jam 11 pagi bersamaan 19/12/2011 aku gerak ke POLITEKNIK MUADZAM SHAH PAHANG bagi meneruskan stdy lagi setahun di situ...wah! SENIOR la katekan....knpe balik awal? sebab AKU NI FESI...(ayat xboleh bla) ......bagos nye pat jadi fesi ni sebab pat bilik bawah + baju taw....so korang jadi la fesi kalau nak dapt kelebihan macam aku ni..dah la mals nak tulis banyak2...LOOK DE PCTURE ok.....



                                           SELAMAT DATANG SEM 1 N INTEGRASI KE PMS


                                         bawak air pakai kain ..sempat buat pis ag adek sorang ni.



                          SEMANGAT berpasukan untuk membuat menara ni nasib la budak ni ringan




                            SEM 1 (berbaju putih + pink + lelaki) menjadi KEGILAAN ramai fesi..ahhaha




                        berbaju merah tu ...integrasi dari poli kota melka..seronok juga berdebat ngn ko kan...

pape pun aku as FESI seisly batch ni paling senang nak handle selame 3 kali dah jadi fesi ni.... korang memang BEST!

THE END

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget