Pages

Followers

Monday, 4 July 2011

2 month holiday

HAPPY HOLIDAY KAWAN!!!...korang kat umah buat ape ha??? Aku kat umah cat umah...ala nak tangkap gambar fon dah rosak la..hiihihhhi nak taw...pngalamn aku dok umah bagi n jage anak kambng aku....sebab mak kambing ni xdapat nak bagi coz payudare membengkak..so aku la bg susu...pakai susu tepong la..korang ni k len ea....... bes taw......then cti ni gak aku smbng amek lessen kete....lesen moto dah amek bln 6 taon lepas so....tnggal ag sthun la lessen p aku.......by de way hope aku smpat la tok jpj.....I WANT GET A LESEN!!!.......... 2 bulan yang agak lame..nak kje..ibu kate : “ akak bek dok umah cat umah umah bagi upah.....”....memang la bagi tapi x la terse banyak macam koje sendri....xpla at lis ibu bayarkan lessen kete pon dah kire ok......ape ag..raye ni merempit la....ops!!!!! race la...uuuhuhuhuh lagi cuti aku kemas umah untuk raye ni..sebab pas ni aku nek je stdy at poli mmg xde mase dah nak balek kms.......so siapkan cat , sapu n buang kerawang tu sume...so relex la ibu aku.... skunk ni die tgh siapkn langsir......by de way rumah aku cat dalam warne PURPLE N STRAWBERY aw...lua belom pk ag la...bilik pulak..cadangan bilik along aku warne merah sebab wedding die nak buat warne merah .....yang pasti bilik aku xtaw lagi..ade lebih cat sapu je la.......n first time kot aku n ibu cat ruang tamu yang pertame dalam mase sehari!! Terer kan.....majoriti macam aku je banyak cat...ihhihihhiihih.....ok la...dah xde pe aku nak membebel ptg2 ni....... SELAMAT BERCUTI K...........

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget